Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟

و روز من لیسانس حسابداری و فوق لیسانس اقتصاد دارم ۳۳ سال سنم هست و ۳ سال سابقه کار با بیمه دارم و ۳ سال هم سابقه بدونبیمه در رشته حسابداری و اکنون همچنان مشغول بکارم البته آیلتس ۶ دارم و الان میخوام مجدد آزمون بدم برای نمره بالاتر چه ناکی و چه پوزیشن شغلی رو برای من پیشنهاد میکنید برای sinp ممنون میشم راهنماییم کنید.
2021-09-21 00:21:00 #Canada

من لیسانس حسابداری دارم ولی کارم در واحد تعمیرات و نگهداری1کارخونه هست اگه ارشد مدیریت صنعتی بگیرم آیا مرتبط به کارم محسوب میشه یا فقط باید صنایع بخونم!؟
2020-12-05 09:03:52 #Canada مهاجرت[کار] مهاجرت[کارخونه] مهاجرت[ارشد مدیریت صنعتی] مهاجرت[تعمیرات ] مهاجرت

من ارشد ریاضی خوندم و سابقه کاری حسابداری دارم یه جورایی بهم مرتبط هستن میخواستم بدونم حتما باید رشته تحصیلیم هم حسابداری باشه تا بتونم تو این برنامه شرکت کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
2021-10-21 17:20:00 #Canada

من عضو اپگز در زمینه مهندسی شیمی هستم و فوق لیسانس دارم آیا میتونم ناک تکنیسین ی رو انتخاب کنم؟
2021-10-02 05:34:00 #Canada

، من ساکن کبک هستم و یک سال سابقه کارم حدودا سه ماه آینده انشالله پر میشه ، مدرک زبان هم دارم ، ولی چون فرانسه نمیدونم و قصد اقامت طولانی در کبک ندارم میخوام برای cec اقدام کنم ، قراداد کاری من تا حدود ۱ سال دیگه برقرار هست ، با توجه به این شرایط و اینکه ساکن کبک هستم آیا میتونم برای cec اقدام کنم ؟ آیا باید حتما قرارداد کاری یا لیز منزل از استان دیگه داشته باشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-09-29 04:32:00 #Canada

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada